Kalender och lokalbokning

Löpsedel

Under tiden föreningen har pågående Fasadmålning kan man EJ låna lokalen då denna fungerar som Etablering för målerifirman.
Men vill man tex låna bord (fn 2st) och/eller stolar går det bra och ska bokas via mail till info@idegranen.se

I bokningskalender nedan ser du när lokal är uppbokad. Ej markerad dag = ledig för bokning
Klicka på "Boka föreningslokal" för att boka ett ledigt datum och  ange i mailet önskad dag och ert telefonnummer.  Bokning  gäller när ni har fått bokning bekräftat. En bokningbekräftelse skickas så snart vi hinner.

2024 > 10

Nu när vi går mot mörkare tider och flyttar utehäng till innemys och tända ljus,  vill vi också slå ett slag för att brandsäkerhet. 
En brandvarnare vill vi ska vara monterad i varje bostad.
Det är en bra påminnelse för en själv, att när man ställer om klockan till vinter- och sommartid,  att samtidigt kolla att brandvarnaren fungerar. Det är ditt ansvar som innehavare att brandvarnaren fungerar. 

Det finns också andra saker som man bör hålla koll på för att brandsäkra hemmet. 
Se gärna mer på:  www.brandskyddsforeningen.se

Ta hand om Er!

Läs mer »

Som flera har noterat står det ett elverk vid elstolpen vid nedre parkeringen i vår förening.
Detta beror på ett kabelfel upp till anläggningen. Kabeln där felet finns går på föreningens mark (men kabeln ägs inte av föreningen).
För att avhjälpa felet behöver man gräva 2-3 gropar längs med trottoaren som går på Idegransgången från Martallsvägen. Om det inte avhjälper problemet behöver man gräva upp en större sträcka.
Hål etc. kommer sedan att fyllas och packas inför asfaltering.
Arbetet kommer att påbörjas v. 42 och förväntas pågå 2-4 dagar. Under arbetets gång kommer det att finnas arbetsmaskiner längs med den aktuella sträckan man den kan fortfarande trafikeras av bilar, fotgängare och större fordon. Firman som är ansvarig för arbetet är Transtema Network Services AB.
Arbetet har inget med föreningen att göra utöver att arbetet behöver genomföras på föreningens mark. Arbetet innebär inte heller någon kostnad för föreningen. Styrelsen har godkänt att arbetet genomförs och har även tagit del av trafikanordningsplanen som entreprenören arbetat fram.
 
Om det skulle vara några frågor så prata gärna med någon i styrelsen, lägg upp en fråga i Facebook-gruppen eller skicka ett E-mail till info@idegranen.se
 
Med vänliga Hälsningar
/
Styrelsen

Läs mer »

Under städdagen kommer föreningen att hyra en skåpbil som kan ta mindre grovsopor till Återvinningen. Notera att man INTE kan slänga allt såsom bildäck, cyklar, miljöfarligt avfall.
Lämna inte saker osorterade i påsar!

Tack för gott samarbete!

Läs mer »

Fasadmålningen går in i sin slutfas och på entreprenörens förfrågan har de fått ok på att arbeta helgen 12-13 oktober kl. 09:00-16:00. 
Vi hoppas att detta inte ska innebära några bekymmer i föreningen under arbetets gång. 
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Läs mer »

HALLÅ DÄR...
Här har du som boende möjlighet att kommentera eller meddela något som du tycker är viktigt information och som vi alla kan behöva ta del av.

 

Glöm inte vår Facebook-sida som också är ett bra sätt att sprida information.